Ohita navigointi

Laminaattilattiat, parketit ja muut laadukkaat lattiamateriaalit Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

ota yhteyttä

Uudenmaan Lattiarakenne Oy tarjoaa kattavat ja monipuoliset lattiarakentamisen palvelut Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa – koko pääkaupunkiseudulla. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa yrityksistä ja julkisista toimijoista. Asennamme muun muassa parketit, laminaattilattiat, tekstiili- ja muovimatot sekä märkätilojen muovipäällysteet asiakkaan toivomaan kohteeseen.

Joustavana yrityksenä pystymme tarttumaan uusiin urakoihin nopeastikin asiakkaan tarpeen mukaan. Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Hyvä palvelu syntyy osaavan henkilöstön ja laadukkaan työn ohella ystävällisestä asiakaskohtaamisesta.

Asiakaslähtöinen palvelu

Palvelemme pääosin yritysasiakkaita ja julkishallinnon toimijoita. Hankkeet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan tilan tarpeisiin ja asiakkaan toiveisiin. Erilaisiin tiloihin tarvitaan erilaisia lattiaratkaisuja, joten on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen jo tiedonkeruu- ja suunnitteluvaiheessa. Yhdessä löydämme varmasti toimivan ratkaisun tilaan kuin tilaan.

Hankkeet

Toteutamme yli sata erilaista hanketta vuosittain. Lukemattomien projektien myötä meille on kertynyt kokemusta kaikista lattiamateriaaleista ja monenlaisista tiloista ja tyyleistä.


Toteutettuja hankkeitamme ovat muun muassa:

  • L&T-pääkonttori (5500 m² tekstiili- ja muovipäällysteitä)
  • Microsoft Keilaranta (2500 m² ESD-päällysteitä)
  • Myyrmanni-myymälät (1500 m² Hovilaatta-päällysteitä)

Työstettävät materiaalit

Lattiapäällysteen valintaan vaikuttavat muun muassa tilan käyttöaste, toivottu tyyli ja tunnelma, budjetti, tilan kosteusolosuhteet ja mahdolliset ekologisuusvaatimukset. Lattiamateriaalia valittaessa on otettava huomioon myös lattian puhdistettavuus ja rikkoutumiseen liittyvät korjausmahdollisuudet.

Lattiamateriaali- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Linoleumi-, muovi-, kumi- ja tekstiilimatot
  • Vinyyli-, kvartsi-, tekstiili- ja kumilaatat
  • Parkettilattioiden asennukset, hionnat ja pintakäsittelyt
  • Laminaattilattioiden asennukset
  • Märkätilojen muovipäällysteet
  • Uutena tuttavuutena Sika Finlandin lattiaratkaisut, esimerkiksi polyuretaani- ja epoksipinnoitteet

Toimitamme laadukkaat lattiat materiaaleineen suoraan rakennuspaikalle.

Kun etsit kokenutta kumppania lattiapäällystykseen Espoon, Vantaan tai Helsingin alueella, ota yhteyttä Uudenmaan Lattiarakenne Oy:hyn! Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus.